Hudvård

• Hos oss på Apohem har vi ett brett sortiment av alla möjliga hudvårdsprodukter i olika prisklasser.

Hudvård är helt individuellt och det kan ibland vara en svår djungel och ta tid innan du hittar rätt. Om du har några frågor & funderingar kring din hud eller försöker hitta rätt hudvårdsrutin eller solskydd för just ditt unika hudtillstånd, tveka inte att kontaka vår kundservice där auktoriserade hudterapeuter finns till din hjälp.

Du kan även få en personlig hudanalys. Gör den direkt online, eller klicka på på "kontakta oss" nere till höger i formuläret, och välja "Jag vill ha en hudanalys". Där får du svara på ett gäng frågor som sedan våra hudterapeuter kommer analysera och återkomma till dig inom 5 dagar med en personligt anpassad rekommendation för just din hud och de resultat du vill uppnå.