Vad har ni för leveransalternativ?

• Köp av recept = Alltid fria fraktalternativ!

Köp över 299kr = Alltid fria fraktalternativ!

Köp över 399kr = Fri hemleverans *
    -----------------------------------------------------
    Apohem har snabba och trygga leveranser från olika transportörer till adresser inom hela landet. Du ser de fraktsätt som är tillgängliga för just din adress efter du angett ditt postnummer i kassan. Du kommer även kunna se förväntad leveranstid direkt vid resp. transportör.

Var noga med att skriva in korrekt adress och mobilnummer i din beställning, så transportören enkelt kan hålla dig uppdaterad om leveransen. Du som kund ansvarar för att fylla i rätt uppgifter vid beställning. Tänk även på att ditt namn måste stå på brevlådan, dörren eller i trappuppgången, för att det ska kunna delas ut om du valt leverans till brevlådan eller hemleverans.

Efter ditt köp får du en orderbekräftelse skickad till mejladressen som registrerades vid köpet, där kan du enkelt via en länk följa hela din leverans.

Apohem bär enligt Lagen om distansavtal [2005:59] ansvaret för leveransen hela vägen till dig. Om du dock valt en transporttjänst där din beställning lämnas utanför dörren eller i din brevlåda, ansvarar du själv för paketet från och med att transportören/chauffören har lämnat paketet.

* Fri hemleverans erbjuds över 399 kr om alternativ för valt postnummer finns i kassan.
    -----------------------------------------------------

Airmee (Hemleverans)

• Hemleverans, kvällstid mellan kl. 17-22
    • Airmee håller dig uppdaterad via sms om leveransen.
    • Du väljer själv om Airmee ska knacka på eller lämna paketet utanför dörren.
    • Ladda hem Airmees app, så håller du dig uppdaterad om leveransen.
    • 100% fossilfritt

Best (Hemleverans)

• Hemleverans, kvällstid kl. 17-22
    • Någon behöver finnas hemma på angiven adress för att ta emot paketet.
    • Om din hemleverans kräver ID-kontroll, måste giltig ID-handling visas upp. Ombud visar bådas ID.
    • Best levererar till omkring 70% av alla adresser i Sverige.
    • Du får ett SMS skickat till dig där du kan följa leveransen i realtid på en karta.
    • 100% fossilfritt.

Budbee (Hemleverans)

• Levereras kvällstid mellan kl. 16-22:30 inom 0-2 arbetsdagar.
    • Du får ett SMS från Budbee med leveransinformation eller så syns detta direkt i Budbees app.
    • Du kan själv byta leveransdag direkt i Budbees app.
    • Du väljer själv om Budbee ska knacka på eller lämna paketet utanför dörren.
    • 100% fossilfritt.

Budbee (Box)

• Levereras inom 0-2 arbetsdagar till en utlämningsbox nära dig.
    • Du hämtar ut ditt paket med koden du får från Budbee via SMS.
    • Paketet ligger kvar i boxen 7 dagar, sedan returneras det tillbaka till oss.
    • Budbee håller dig uppdaterad genom länken du fått på SMS eller i Budbee-appen. Där kan du också följa din leverans i realtid.
    • 100% fossilfritt.

Earlybird (Morgonleverans innan kl 07:00)

• Paketet levereras generellt andra morgonen efter lagd beställning, förutom om du bor i norra Norrland eller på Gotland - då är det en extra leveransdag.
    • Får paketet inte plats i brevlådan läggs paketet i en påse, och hängs på dörren/brevlådan.
    • Vid villa-leverans får budet nattetid ej beträda tomten, därför lämnas paketet alltid i/vid brevlådan.
    • För att få ditt paket levererat behöver ditt namn stå på dörren eller på brevlådan, eller i direkt anslutning till huset.
    • Om paketet av någon anledning inte går att leverera kommer det hamna hos närmaste Bring-ombud, och en avisering skickas ut.
    • Här kan du spåra ditt paket direkt hos Earlybird!

Instabox (Box)

• Levereras inom 0-2 arbetsdagar till en utlämningsbox.
    • Ditt paket levereras till närmaste Instabox efter angiven adress, önskar du en annan box kan du välja detta själv i kassan alternativt kontakta Instabox om paketet redan är skickat.
    • En PIN-kod skickas till dig via SMS som används för att öppna din box.
    • 100% fossilfritt.
    • Här får du kontakt med Instabox direkt!

PostNord (Hemleverans)

• Levereras av PostNord inom 1-3 vardagar
    • Få ditt paket skickat direkt hem till dig på en tid som passar dig. Du väljer själv datum och tid för leverans av ditt paket. PostNord levererar paket mellan klockan 9-22 i 2-4 timmars intervaller.
    • Var noga med att skriva in korrekt mobilnummer i din beställning, så transportören enkelt kan hålla dig uppdaterad om din leverans, och kontakta dig vid behov.

PostNord (Hämta ut hos Ombud)

• Levereras av PostNord inom 1-2 vardagar.
    • Leverans sker till valt ombud. Du kan själv ändra ombud i PostNords app.
    • Vid utlämning hos ombud krävs giltig ID-handling och uppvisande av kod (som skickats via SMS).
    • Paketet ligger kvar hos ombudet i 7 dagar och skickas sedan tillbaka till vårt lager.
      (du kan själv förlänga liggtiden i PostNords app)

PostNord (Varubrev till brevlådan/dörren)

• Levereras av PostNord inom 1-2 vardagar.
    • Leverans till angiven hemadress.
    • Om paketet inte får plats i brevlådan kommer det lämnas utanför din dörr.
    • På lantbrevbärarlinjen kommer paketet hängas i en påse på brevlådan.
    • Du som kund ansvarar för paketet efter att brevbäraren lämnat det.

Har du fler funderingar kring våra leveranser (eller annat), tveka inte att kontakta oss! 😊