Vad har ni för leveransalternativ?

• Apohem erbjuder snabba och trygga leveranser från olika transportörer till adresser inom hela landet. Du ser de fraktsätt som är tillgängliga för just din adress efter du angett ditt postnummer i kassan.

Var extra noga med att skriva in korrekt adress och mobilnummer i din beställning (EJ hem-nummer/utländskt mobilnummer), så transportören enkelt kan hålla dig uppdaterad om din leverans.

Instabox

• Levereras inom 0-2 arbetsdagar till en utlämningsbox.
    • Ditt paket levereras till närmaste Instabox efter angiven adress, önskar du en annan box kan du välja detta själv i kassan alternativt kontakta Instabox om paketet redan är skickat.

• En PIN-kod skickas till dig via SMS som används för att öppna din box.

Här får du kontakt med Instabox direkt!

Budbee - Hemleverans

• Levereras kvällstid mellan kl. 17-22 inom 0-2 arbetsdagar.

• Du väljer själv om Budbee ska knacka på eller lämna utanför dörren.

• Klimatsmart

• 100% fossilfritt i Stockholm, Göteborg och Malmö. 97% Fossilfritt i resten av Sverige.

Budbee - Pick up Box

• Levereras inom 0-2 arbetsdagar till en utlämningsbox nära dig

• Du hämtar ditt paket med en kod, när det passar dig

• 100% fossilfritt

OBS! Budbee håller dig uppdaterad genom länken du fått på sms eller i Budbee-appen. Där kan du också följa din leverans i realtid!

Earlybird
    Morgonleverans innan klockan 07:00!

• Paketet levereras generellt andra morgonen efter lagd beställning, förutom om du bor i norra Norrland eller på Gotland - då är det en extra leveransdag.
    • Får paketet inte plats i brevlådan hängs paketet på brevlådan/dörrhandtaget i en anonym påse.
    • Vid villa-leveranser går aldrig budet in på ägarens tomt, paketet levereras då alltid till brevlådan.
    • För att få ditt paket levererat behöver ditt namn stå på dörren eller på brevlådan, eller i direkt anslutning till huset.

Här kan du spåra ditt paket direkt hos Earlybird!

Postnord - Varubrev till brevlådan

• Levereras av Postnord inom 1-2 vardagar
    • Leverans till hemadress (eller närmaste postombud om paketet inte går ned i brevlådan)
    • Notera att större paket som inte får plats i brevlådan lämnas till närmaste ombud

Postnord - Ombud

• Levereras av Postnord inom 1-2 vardagar
    • Leverans valt ombud
    • Paketet ligger kvar hos ombudet i 7 dagar och skickas sedan tillbaka till vårt lager
      (Du kan själv förlänga liggtiden i Postnords app).

Postnord - Leverans vid dörr

• Leverans av Postnord inom 1-2 vardagar
    • Får paketet inte plats i brevlådan levereras paketet vid din dörr utan extra övervakning
    • Du får en SMS-avisering vid leverans

Postnord - Hemleverans

• Levereras av Postnord inom 1-3 vardagar
    • Hemleverans med bud

Få ditt paket skickat direkt hem till dig på en tid som passar dig. Du väljer själv datum och tid för leverans av ditt paket. PostNord levererar paket mellan klockan 9-21 i 2-4 timmars intervaller.
    Var noga med att skriva in korrekt mobilnummer i din beställning (EJ hem-nummer/utländskt mobilnummer), så transportören enkelt kan hålla dig uppdaterad om din leverans.

Schenker - Ombud

• Levereras av Schenker inom 1-2 vardagar
    • Levereras till valt ombud
    • Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar och skickas sedan tillbaka till vårt lager

Best Hemleverans

• Hemleverans med Best, kvällstid mellan kl. 18-22
    • Leverans samma eller nästföljande vardag om du beställer innan kl. 12
    • Transporten är 100% klimatkompenserad

Best levererar till omkring 70% av alla adresser i Sverige. Best skickar SMS till dig där du kan följa leveransen i realtid på en karta.

Har du fler funderingar kring leverans, tveka inte att kontakta oss!