Hur beställer jag?

• Din läkare skickar ett e-recept utskrivet till ditt personnummer. Kort därefter blir receptet tillgängligt för beställning på Apohem och andra apotek. För att se om ditt recept är tillgängligt och beställa det loggar du in med ditt mobila BankID.

Gör såhär för att beställa:

• Gå till “Mina mediciner på recept" och välj "Aktuella recept” för att se de receptbelagda läkemedel du kan beställa
    • Välj om du vill göra ett utbyte till ett likvärdigt läkemedel/vara
    • Klicka på “Köp” för att lägga läkemedlet/varan i varukorgen
    • Du kan beställa andra varor precis som vanligt på samma order
    • Gå därefter till kassan och slutför din beställning

Behöver du hjälp med din beställning kan du alltid kontakta vår kundservice.