Hur beställer jag mitt recept?

• Din läkare skickar ett e-recept utskrivet till ditt personnummer. Kort därefter blir receptet tillgängligt för beställning på Apohem och andra apotek. För att se om ditt recept är tillgängligt och beställa det loggar du in med ditt BankID.

Gör såhär för att beställa:

• Gå till “Hämta ut recept" och logga in med BankID.
    • Välj det receptet du vill hämta.
    • Välj om du vill göra ett utbyte till ett likvärdigt läkemedel/vara (om sådant finns).
    • Klicka på “Köp” för att lägga läkemedlet/varan i varukorgen.
    • Du kan beställa andra varor precis som vanligt på samma order.
    • Klicka därefter på varukorgen i högra hörnet och gå därefter till kassan.
    • I kassan får du välja önskad leveransmetod samt betalningsmetod.
    • Klicka på slutför beställning.

Behöver du hjälp med din beställning kan du alltid kontakta vår kundservice.