Prissättning på Apohem

  • På Apohem ska det kännas tryggt och säkert att handla. Därför vill vi vara så tydliga och transparenta med våra produktpriser som möjligt. Här kan du läsa mer om vilka olika prissättningar vi använder och vad de betyder.

    Olika prissättningar

    Ett ordinarie pris är det pris vi normalt säljer produkten för. Produkter som säljs till ordinarie pris har ingen ikon och inte heller ett överstruket pris. Om en produkt är på kampanj eller ingår i ett erbjudande är det aktuella priset i rött. Vid tillfälliga priser visar vi alltid slutdatum för priserbjudandet på produktsidan så att du som kund ska kunna planera ditt inköp och fatta ett informerat beslut.

    Lägsta pris senaste 30 dagar

    Enligt ny konsumentskyddslagstiftning som började gälla från och med 1 september 2022 är alla företag som säljer produkter direkt till kunder skyldiga att vid kampanj visa det lägsta priset produkten har haft de senaste 30 dagarna. Detta är det överstrukna priset du ser bredvid det aktuella priset i rött. Syftet är att du som kund ska känna dig trygg med att kampanjpriset faktiskt är ett lågt pris i förhållande till vad vi tidigare sålt varan till. Du kan alltid hitta det ordinarie priset på produkten i fråga under fliken “Produktfakta”.

    Frågor Hör av dig till vår kundservice.

    Läs mer om den nya konsumentskyddslagstiftningen hos KonsumentverketRiksdagen eller Svensk Handel.