Cookies

• Apohem använder cookies och liknande tekniker på apohem.se för att förbättra din upplevelse. En cookie är en textfil som lagras tillfälligt eller permanent på datorn när du besöker en webbplats och hjälper webbplatsen att känna igen besökaren.

De cookies vi använder förbättrar normalt sett de tjänster vi erbjuder och upplevelsen på apohem.se. Några av våra funktioner behöver cookies för att apohem.se ska fungera på ett bra sätt för dig som användare, till exempel att varukorgen minns dina varor.

Hur kan jag ta reda på vilka cookies som Apohem använder?

I vår Cookie Consent Manager som du finner när du besöker apohem.se så kan du skräddarsy dina val kring vilka cookies du godkänner. Där kan du även läsa mer om vilka kategorier av cookies som används på hemsidan, vad dessa gör och hur du väljer vilka kategorier av cookies du vill tillåta.

Din webbläsare eller enhet tillåter dig oftast att ändra inställningarna för användningen och omfattningen av cookies. Gå till inställningarna för din webbläsare eller enhet för att lära dig mer om hur du justerar inställningarna för cookies. Du kan även visa de cookies som sparas på en webbplats. Tänk på att vissa av våra tjänster kanske inte fungerar om du blockerar eller raderar cookies. Läs mer om cookies på post- och telestyrelsens webbsida, www.pts.se