Var är mitt paket?

• Vi skickar ut ett mejl när vi packat färdigt packetet och i det där finner ni en spårningslänk som gör att ni enkelt kan följa paketets resa. Ni kan även kopiera spårningsnumret och klippa in på fraktbolagens olika spårningssidor:

De allra flesta paket kommer fram som de ska, men det händer att paket kommer på vift. Om det exempelvis ser ut som om ert paket fastnat på vägen så kan något vara på tok och då hjälper vi er att hitta paketet (eller skickar ett nytt). Kontakta kundtjänst genom att klicka på kuvertet i högra, nedre hörnet av skärmen eller ring oss direkt på telefon: 08-12828600 (bemannat vardagar 9-17).

Kom ihåg att många fraktbolag delar ut paket till brevlåda, dörr och ombud endast på vardagar. Beställer ni exempelvis med Postnord eller Schenker precis innan helgen så får ni räkna med att det tar någon extra dag att få ert paket.